Link

Copenhagen Photofestival
Copenhagen Photofestival er en tilbagevendende fotobegivenhed, der finder sted i København. På hjemmesiden kan du følge med i hvad der sker næste gang festivalen løber af stablen.

Brants
Museet for fotokunst. Viser skiftende udstillinger. Beliggende i Odense.

C/O Berlin
Et udstillingscenter for fotografering. C/O Berlin præsenterer arbejdet med anerkendte kunstnere, arrangerer events, fremmer talentfulde unge kunstnere, og ledsager børn på opdagelsesrejser gennem deres visuelle kultur.

Willy-Brandt-Haus
Der Freundeskreis-Willy-Brandt-Haus e.V. tilbyder et alsidig og ambitiøst kulturprogram med kunstudstillinger, foredrag, filmforevisninger og koncerter. Siden grundlæggelsen i 1996 har Willy-Brandt-Haus etableret sig en fast position i det kulturelle landskab i Berlin og udviklet sig til et populær og anerkendt mødested.

Deichtor Hallen
Deichtor Hallen er beliggende i Hamburg. Med næsten 6.000 m2 er der masser af plads til flotte fotoudstillinger.. Der er tilknyttet en boghandel med bøger om fotokunst.

Fotografisk Center
Fotografisk Center er beliggende i København. Der vises skiftende udstillinger med fotokunst. Der er tilknyttet en boghandel med bøger om fotokunst.

Nikon nyt
Dansk blog om Nikon om af udstyr og fototips..

Nikon.dk
Nikon´s danske hjemmeside.